2 Comments on “7 tips för att formulera din affärsidé”

  1. Avatar for Lisa Moraeus

    Riktigt bra tips, enkelt och tydligt! Trevligt med någon som koncentrerar sig på innehållet i affärsidén och inte formen. Så länge alla delar finns med och är tydligt beskrivna så spelar det ju mindre roll vilka rubriker man sätter eller hur man strukturerar. Min erfarenhet är att det är bättre att skapa ett dokument som är levande och som du verkligen gillar. Då blir själva skapandet av planen ett led i förverkligandet, den fungerar som en magisk besvärjelse som kommer att göra det lättare att ta dig dit du vill. Mycket roligare att tänka så än att formuleringen av affärsidén är ett tråkigt måste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.