Svenska webbentreprenörer på twitter och strukturtips

Ola RyngeThe Rynge GroupLeave a Comment

DisruptiveHäromdagen publicerade Christian Rudolf på Disruptive en lista på 99 Svenska Webbentreprenörer värda att följa på twitter och jag var med i listan med suffixet: ”kick-ass personal branding”. Alltid trevligt att vara med på dessa listor, men jag skulle även vilja tipsa våra läsare om att kolla in de andra 98 entreprenörerna och följa och kommunicera med dem. Skarpa hjärnor som kan ge mycket tillbaks.

När jag ändå är i gång och rekommenderar så var vi på frukostseminarium imorse och lyssnade på David Stiernholm som pratade om struktur. Mycket intressant, vilket gör att jag skulle vilja tipsa om att anmäla sig till hans strukturtips som kommer varje måndagmorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.